Joining Technologies urmareste certificarea ISO 13485

ISO 13485 demonstreaza angajamentul companiei de a prelucra piese conform unor standarde riguroase

17 august 2012. Joining Technologies Inc., o companie inovatoare in domeniul aplicatiilor laser, a anuntat ca urmeaza sa se certifice anul acesta conform standardului ISO 13485 pentru fabricarea dispozitivelor medicale. Joining Technologies este una dintre putinele companii care ofera servicii de sudare care se dedica indeplinirii cerintelor standardului ISO 13485 pentru dispozitivele medicale.

Deja certificata conform standardelor de management al calitatii NADCAP (National Aerospace and Defense Contractors Accreditation Program) si AS9100, Joining Technologies a hotarat sa obtina certificarea ISO 13485 pentru a se diferentia de celelalte mari firme de sudare cu laser si pentru a-si demonstra angajamentul fata de prelucrarea pieselor la aceleasi standarde riguroase ca si importantii sai clienti producatori de dispozitive medicale.

Este de asteptat ca obtinerea noii certificari ISO sa consolideze relatia companiei cu clientii sai actuali, sa ajute la extinderea bazei sale de clienti din domeniul medical si sa ii sporeasca si mai mult capacitatile cu furnizorii de rangul intai.

Pentru a beneficia de indrumare in procesul de certificare, Joining Technologies a incheiat un contract cu CONNSTEP, o organizatie nonprofit de consultanta in afaceri, specializata in asistarea firmelor de productie in implementarea sistemelor de management al calitatii ISO.

CONNSTEP va acorda asistenta in auditul intern al calitatii, va pregati Joining Technologies pentru auditul de certificare si va instrui auditorii interni din companie. Joining Technologies isi va finaliza auditul oficial efectuat de un organism de certificare ISO pana la sfarsitul toamnei 2012. Pentru mai multe informatii, vizitati www.joiningtech.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.