C-technology implementeaza ISO 9001

C-technology implementeaza sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 in cadrul organizatiei caritabile ALONE

Dublin, Irlanda. 19 octombrie 2011. C-technology a implementat standardul international al calitatii ISO 9001 in cadrul organizatiei umanitare irlandeze ALONE.

ALONE este o organizatie caritabila cu sediul in Dublin care lucreaza cu oameni in varsta, oferindu-le gazduire pe termen lung, servicii bazate pe prietenie si sprijin in cadrul comunitatii de care apartin.

Sean Moynihan, presedintele ALONE, a declarat ca organizatia sa isi dorea de mult timp sa implementeze o cultura a imbunatatirii continue care ar aduce beneficii utilizatorilor si tuturor partilor interesate care se implica in aceasta organizatie umanitara.

In urma studierii atente a problemei, ALONE a hotarat sa implementeze prestigiosul standard international al calitatii ISO 9001:2008.

C-technology a fost firma de consultanta angajata sa ajute la implementarea sistemului de management al calitatii. Paul McDonnell, directorul calitatii de la C-technologies, a declarat ca ALONE se afla in plin proces de obtinere a certificarii oficiale a sistemului de management al calitatii, fiind de asteptat ca organizatia caritabila sa devina pe deplin acreditata in timpul lunii noiembrie.

Pentru mai multe informatii despre organizatia umanitara nominalizata la premiile Dublin Living Awards la categoria “Contributii remarcabile la viata din Dublin”, vizitati www.alone.ie.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.