Certificare ISO 13485 – Fabricant de produse optice, electronice si mecanice

Fabrica Sanmina-SCI din Suzhou, China, distinsa cu certificarea ISO 13485 pentru dispozitivele medicale

San Jose, California. 17 aprilie 2012. Sanmina-SCI Corporation, un important fabricant de produse optice, electronice si mecanice complexe, a anuntat astazi ca unitatea sa din Suzhou, China, a fost distinsa cu certificarea ISO 13485 pentru fabricarea dispozitivelor medicale. Aceasta certificare recunoaste capacitatile de productie de talie mondiala ale Sanmina-SCI si atentia acordata de companie indeplinirii celor mai inalte niveluri de asigurare a calitatii in privinta produselor sale dedicate industriei medicale.

ISO 13485 este un standard recunoscut international, dezvoltat pentru a garanta ca organizatiile care ofera dispozitive medicale respecta reglementarile in vigoare din domeniul lor.

“Castigarea certificarii ISO 13485 ne arata angajamentul de a produce dispozitive de cea mai inalta calitate pentru piata medicala,” a spus Seamus Grady, vicepresedintele diviziei medicale din cadrul Sanmina-SCI. “Fabrica din Suzhou este cea de-a 20-a fabrica dedicata sectorului medical din extinsa retea de unitati de pe glob ale Sanmina-SCI care obtine aceasta exigenta certificare medicala.

Detinem mai multe unitati certificate ISO 13485 decat orice furnizor de produse si de proiecte din domeniu, ceea ce ne permite sa oferim tehnologiile unice si capacitatile de fabricatie complexe solicitate in multe sectoare ale asistentei medicale, de la dispozitivele si consumabilele medicale la sistemele foarte extinse de diagnostic imagistic.”

Divizia medicala din cadrul companiei Sanmina-SCI pune la dispozitia producatorilor de echipament original un avantaj competitiv si o retea mondiala de unitati de productie care include noua fabrici recunoscute de Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA (FDA). Beneficiind de sprijinul unei echipe de ingineri extrem de calificati si de un dosar exceptional de conformitate cu reglementarile aplicabile, Sanmina-SCI se afla intr-o pozitie excelenta in ceea ce priveste proiectarea, dezvoltarea, fabricarea si furnizarea de sprijin logistic invers pentru cele mai fiabile si mai avansate tehnologic produse medicale ale sale.

Sanmina-SCI Corporation fabrica produse electronice dedicate unor segmente cu evolutie rapida de pe piata mondiala a serviciilor de manufactura electronica. Recunoscuta drept un lider tehnologic, compania Sanmina-SCI ofera solutii de fabricare, calitate superioara si suport tehnic clientilor sai din sectoarele de comunicatii, aparare si aerospatial, industrial si medical, auto si multimedia. Sanmina-SCI detine unitati situate strategic in regiuni cheie din intreaga lume. Mai multe informatii despre companie sunt disponibile la adresa http://www.sanmina-sci.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.