Constructor de locuinte accesibile, certificat ISO 9001

Saxonby isi imbogateste colectia de acreditari ale calitatii prin certificatul ISO 9001:2008

Shrewsbury, West Midlands, Marea Britanie. 19 aprilie 2012. Compania britanica Saxonby, specializata in construirea de locuinte accesibile, a obtinut de curand prestigioasa certificare recunoscuta national si international ISO 9001.

BS EN ISO 9001:2008 este un standard pentru managementul calitatii, prin care se asigura ca organizatiile aplica procese consacrate si ca garantarea calitatii este de o importanta primordiala pentru indeplinirea cerintelor clientilor. Cele mai multe organizatii urmaresc detinerea certificarii ISO 9001 pentru a putea fi eligibile la licitatii publice sau pentru a obtine un statut de furnizor preferat. Consecintele pozitive ale certificarii constau in cresterea profitului, a vanzarilor, a satisfactiei clientilor si a economiilor de ordin financiar.

Evaluarea companiei Saxonby in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001, aplicabile dezvoltarii rezidentiale si construirii de locuinte accesibile si de sedii destinate activitatilor de vanzare, a fost efectuata de Stephen Carter, auditor principal la QMS International.

Carter a declarat: “In calitatea noastra de organism de certificare ISO, efectuam audituri de terta parte pentru a garanta ca a fost efectuata o evaluare impartiala si independenta a sistemului de management al calitatii aplicat de clientul nostru. Certificarea ISO 9001 demonstreaza ca organizatia a indeplinit complet cerintele standardului. Compania Saxonby a fost capabila sa ne demonstreze prin suficiente dovezi ca a indeplinit aceste cerinte si, prin urmare, am fost foarte incantati sa le emitem certificarea aferenta.”

Andrew Copson, directorul Saxonby, a spus, la randul sau: “Implementam cele mai bune practici si sisteme de afaceri si ne indreptam catre excelenta operationala. Clientii nostri nu vor avea decat de castigat de pe urma unei companii consecvente, flexibile si transparente, deoarece pentru ei acest lucru inseamna un plus de valoare pentru investitia lor.”

Infiintata in 2007, Saxonby si-a castigat rapid o buna reputatie in construirea de locuinte accesibile, lucrand in parteneriat cu asociatiile de locuinte pentru populatie si cu autoritatile locale. Compania a dus la bun sfarsit proiecte ample de constructii in regiunea Midlands si continua sa caute noi oportunitati si modele inovatoare pentru a stimula dezvoltarea segmentului de locuinte accesibile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.saxonby.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.