Companie obtine certificarea ISO 9001:2008

U.S. Sensor Corp., producator la nivel mondial al unei game diverse de termistori de inalta calitate precum si de sonde si ansamble termistoare, a anuntat obtinerea certificarii ISO 9001:2008, certificarea acordata de compania Perry Johnson Registrars Inc..

Perry Johnson Registrars Inc. a fost acreditata de un numar de sapte organisme internationale diferite, detinand un personal auditor de peste 190 de persoane si avand 18 ani de experienta in industria calitatii si 15 ani de experienta in audit.

Pentru a obtine certificarea ISO 9001:2008 compania a fost supusa unui proces extensiv de evaluare constand in aprobarea sistemului de management al calitatii, revizuirea sistemelor de management, pregatirea angajatilor, documentarea si cuantificarea proceselor pe baza unor minutioase proceduri de control.

Certificarea ISO 9001:2008 reprezinta o etapa importanta in angajamentul companiei pentru atingerea celor mai inalte standarde de calitate.

Politicile si procedurile implementate confirma angajamentul U.S. Sensor pentru obtinerea si depasirea standardelor de calitate la nivelul industriei.

Infiintata in 1947 si avand sediul in Elvetia, Organizatia internationala pentru standardizare (ISO) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale. ISO 9001:2008 este recunoscut si respectat de organizatiile internationale drept standard al managementului calitatii.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.