Laboratorul de imagistica TC3 obtine certificarea ISO 9001

TC3 anunta obtinerea cu succes a certificarii ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, reprezentand recunoasterea eforturilor echipei din cadrul laboratorului de imagistica clinica cardiaca. Certificarea obtinuta demosntreaza angajamentul TC3 pentru indeplinirea celor mai inalte standarde de calitate, pentru imbunatatirea continua, satisfacerea consumatorilor si respectarea reglementarilor autoritatilor din domeniu.

Dr. Dan Gebow, membru in consiliul director TC3, comenteaza:

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 s-a realizat fara existenta de non-conformitati minore sau majore si fara observarea de potentiale non-conformitati. Acest nivel de excelenta demonstreaza angajamentul nostru pentru aplicarea celor mai noi cercetari in domeniu.”

Certificarea ISO a fost acordata de catre National Quality Assurance, U.S.A., companie acreditata ANSI-ASQ, care desfasoara evaluari ale sistemelor de management al calitatii pe baza cerintelor standardelor nationale sau internationale din domeniu.

TC3 desfasoara activitati specializate de interpretare imagistica a activitatii cardiace pentru diverse studii de cercetare. Avand birourile centrale in San Francisco, TC3 acopera intregul spectru de interpretari imagistice avansate dedicate sistemului cardiac.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.