Covance obtine acreditarea ISO 17025

3 august 2011. Princeton, New Jersey. Covance Inc. a primit acreditarea deplina a standardului ISO 17025 pentru unitatea sa de chimie nutritionala si siguranta alimentara din Battle Creek, Michigan.

“Recunoscand nevoia pentru o testare mai rapida si mai avansata a sigurantei alimentelor, Covance si-a construit o unitate cu echipament de ultima generatie in Battle Creek,” a declarat Marlo Vasquez, vicepresedinte si director general al Covance Nutritional Chemistry and Food Safety.

“Aceasta acreditare iso 17025 ne demonstreaza nu numai abilitatea de a atinge constant cele mai inalte standarde, garantand siguranta produselor clientilor nostri, ci si capacitatea noastra de a indeplini nevoile crescande ale clientilor nostri in domeniul microbiologiei.

Dedicarea si colaborarea extraordinare de care a dat dovada intreaga echipa de testare a alimentelor ne-a dat posibilitatea de a ne lauda cu aceasta importanta realizare inca din primul nostru an de functionare.”

Certificatul ISO 17025 obtinut de unitatea din Battle Creek urmeaza acreditarilor de succes ale laboratoarelor companiei de chimie nutritionala si siguranta alimentara din Madison, Wisconsin ( in 2009) si Singapore (in 2008).

Pentru mai multe informatii despre Covance, vizitati pagina web http://www.covance.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.