MAN din Tunisia obtine certificari ISO

Departamentele Ministerului Apararii Nationale din Tunisia obtin certificate ISO

27 iulie 2011. Tunis. Centrul de formare profesionala al directiei generale a echipamentelor electrice si a hidrocarburilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale a obtinut recent certificatul de conformitate la standardul international ISO 9001:2008, un standard ISO pentru managementul calitatii. Si policlinica militara regionala din Kairouan a obtinut marca “Marhaba” pentru calitatea primirii, emisa de Institutul national de standardizare si drepturi de patent (INNORPI).

Cu aceasta ocazie a fost organizata o ceremonie la sediul Ministerului Apararii Nationale, in cursul careia dl Abdelkrim Zbidi a primit cele doua certificari din partea directorului general INNORPI si a directorului de formare al biroului “TOV Maghreb”.

Ministrul a subliniat ca aceasta certificare ISO reflecta convingerea Ministerului Apararii Nationale in privinta importantei calitatii serviciilor pe care le ofera. El a explicat ca procedurile necesare certificarii ISO 17025 a laboratorului militar de analiza a produselor alimentare se vor incheia in urmatoarele zile.

In aceeasi perioada vor fi certificate ISO 9001:2008 si Centrul militar de transfuzii de sange si Centrul de analize medicale al navigatiei aeriene, care sunt implicate in programe de certificare.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.