Darwish Technology primeste certificarea ISO 9001

16 iulie 2012. Darwish Technology, divizia tehnologica a Darwish Holding, si-a anuntat recenta realizare de a deveni certificata conform standardului sistemelor de management al calitatii ISO 9001:2008.

Bader Abdullah Al Darwish, presedintele Darwish Holding, a declarat: “Aceasta certificare reprezinta punctul culminant al unor ani de eforturi sustinute, de performanta de calitate si de dedicare a angajatilor nostri de la Darwish Technology. Desi ne desfasuram de mult timp activitatea conform liniilor directoare ale standardelor ISO, credem ca decizia noastra de a deveni certificati ISO 9001:2008 este un pas proactiv, care nu numai ca vine in anticiparea solicitarilor clientilor nostri, ci ne demonstreaza si angajamentul de a oferi servicii de calitate.”

Jack Mollison, auditorul principal al organismului de certificare Quality Austria, a spus, la randul sau: “ISO 9001 consta intr-o serie de standarde internationale si de documente de indrumare pentru managementul calitatii si asigurarea calitatii. Standardul reprezinta un consens international asupra bunelor practici, politicilor si procedurilor de management, a carui intentie este de a garanta ca o organizatie poate sa furnizeze constant produse sau servicii care indeplinesc cerintele clientilor referitoare la calitate. Aceasta certificare consolideaza angajamentul asumat de Darwish Technology in privinta imbunatatirii continue a propriilor produse si servicii, care vor indeplini sau vor depasi asteptarile clientilor sai. Clientii Darwish Technology pot avea incredere in dedicarea companiei de a-si mentine continuu cel mai inalt nivel al eficacitatii si al capacitatii de raspuns pentru atingerea obiectivului sau, acela de a le oferi clientilor o satisfactie totala”.

Certificatul ISO 9001 i-a fost inmanat lui Bader Abdullah Al Darwish de Jack Mollison. La ceremonie au mai participat si Ziad Asmar, directorul executiv al Darwish Technology, Sunil Zakharia, directorul general al Quality Austria Qatar, si Roland Obeid, managerul de divizie al Darwish Technology.

Domeniul de acoperire al noii certificari ISO 9001:2008 se refera la urmatoarele activitati desfasurate de Darwish Technology: vanzarile, comertul cu amanuntul, distributia, marketingul, proiectarea, mentenanta, reparatiile, cercetarea si dezvoltarea tuturor produselor electronice si tuturor sistemelor de curenti slabi, aceste servicii fiind dedicate tuturor clientilor din toate domeniile de activitate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.darwishholding.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.