TranS1 Inc. anunta obtinerea marcajului CE

TranS1 Inc. anunta obtinerea marcajului CE pentru sistemul sau minim invaziv de fuziune intersomatica VEO(TM)

Wilmington, Carolina de Nord. 3 iulie 2012. TranS1 Inc., o firma medicala deschizatoare de drumuri in abordarile minim invazive ale chirurgiei lombare, a anuntat astazi ca a primit marcajul CE (Conformité Européenne), care ii permite sa isi comercializeze in Uniunea Europeana sistemul sau de fuziune cu acces lateral VEOTM, destinat fuziunilor intersomatice.

Ken Reali, presedintele TranS1, a declarat: “Suntem foarte multumiti ca am primit marcajul CE pentru sistemul lateral VEO. Aceasta aprobare reprezinta o realizare semnificativa pentru TranS1 si va contribui la eforturile noastre de a deveni un lider in chirurgia lombara minim invaziva. Asteptam cu nerabdare sa ne punem in aplicare strategia de comercializare in Europa deoarece intram in cel de-al treilea trimestru.”

TranS1 este o companie producatoare de dispozitive medicale care se axeaza pe proiectarea, dezvoltarea si comercializarea unor produse utilizate in tratarea bolilor degenerative ale coloanei vertebrale care afecteaza regiunea lombara inferioara. TranS1 comercializeaza in prezent familia de produse AxiaLIF®, sistemul de acces lateral VEO si sistemele de fixare posterioara VectreTM si AvatarTM. TranS1 a fost infiintata in 2000 si are sediul in Wilmington, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii despre companie si despre strategia sa de comercializare in Europa in urma obtinerii marcajului CE, vizitati www.trans1.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.