Sistem de tratarea caderii parului obtine marcajul CE

Sistemul revolutionar de tratare a caderii parului ARTAS, dezvoltat de Restoration Robotics, primeste marcajul CE

Mountain View, California. 9 iulie 2012. Restoration Robotics, Inc., o companie privata producatoare de dispozitive medicale, a anuntat astazi ca sistemul sau revolutionar ARTAS(R) a primit certificatul de marcaj CE (Conformite Europeenne), care ii va permite comercializarea acestuia in Uniunea Europeana.

Sistemul ARTAS este prima tehnologie controlata de medici si asistata de calculator care permite recoltarea unitatilor foliculare individuale direct de pe scalp, in vederea transplantului. Aceasta solutie minim invaziva utilizeaza un sistem sofisticat de cartografiere digitala si robotica de precizie pentru a oferi rezultate permanente si cu un aspect natural.

“Obtinerea marcajului CE pentru Europa este o realizare majora, care indica faptul ca solutia noastra aprobata de FDA indeplineste si standardele privind calitatea si siguranta impuse de piata medicala internationala,” a declarat Jim McCollum, presedintele Restoration Robotics, Inc. “Am remarcat un interes crescut ca noi sa aducem sistemul ARTAS in Europa, iar acum putem sa mergem mai departe cu planurile noastre de extindere.”

Caderea parului afecteaza aproximativ 50% dintre barbatii si peste 25% dintre femeile din intreaga lume. 35 milioane de oameni sunt afectati de alopecie androgenetica numai in Statele Unite.

Restoration Robotics, Inc., o companie privata producatoare de dispozitive medicale, se dedica revolutionarii domeniului transplanturilor de par prin dezvoltarea si comercializarea sistemului sau inovator ARTAS(R). Acest sistem interactiv, asistat de computer, utilizeaza tehnologia ghidata prin imagine pentru a creste calitatea recoltarii unitatilor foliculare in beneficiul medicilor si al pacientilor lor. Pentru a afla mai multe despre sistemul ARTAS si Restoration Robotics, vizitati www.artashair.com si www.restorationrobotics.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.