Electrochem isi incheie auditul de certificare ISO 13485

Clarence, New York. 3 ianuarie 2012. Electrochem Solutions, Inc., o filiala a companiei Greatbatch, Inc., si-a incheiat de curand auditul de certificare conform standardului ISO 13485:2003, efectuat de Autoritatea Nationala de Standarde din Irlanda (NSAI), primind recomandarea pentru certificare.

Certificarea ISO 13485 : 2003 specifica procesele prin care sistemul de management al calitatii implementat de o organizatie isi poate dovedi abilitatea de a oferi dispozitive medicale si servicii asociate care indeplinesc in mod constant cerintele reglementarilor si pe cele ale clientilor, cerinte care au legatura cu standardele care se aplica dispozitivelor medicale.

Electrochem este o companie specializata in solutii tehnologice dedicate misiunilor critice in care esecul nu reprezinta o optiune. Aceasta certificare, asociata cu recenta achizitie a companiei Micro Power Electronics, organizatie certificata, la randul sau, ISO 13485:2003, este o marturie in sprijinul angajamentului de lunga durata pe care Electrochem si l-a luat fata de piata echipamentului medical portabil.

“Suntem foarte emotionati ca am castigat aceasta recunoastere multumita eforturilor si dedicarii de care au dat dovada asociatii nostri pentru a transforma Electrochem intr-o organizatie de talie mondiala.

Aceasta certificare ISO 13485 ne demonstreaza angajamentul fata de calitatea aparaturii medicale portabile, carora le furnizam energia necesara,” au fost cuvintele lui Kevin Christopher, directorul calitatii in cadrul Electrochem. “Si credem cu tarie ca, prin introducerea inaltelor standarde in toate procesele noastre de afaceri, clientii nostri vor beneficia de abilitatea noastra de a le indeplini constant asteptarile, facilitand o crestere continua a companiei.”

Electrochem asteapta sa primeasca certificarea finala in urmatoarele sase saptamani. Infiintata in 1979, compania este lider mondial in dezvoltarea de baterii personalizate si de solutii fara fir, fiind recunoscuta ca furnizor de produse de incredere, folosite intr-o gama larga de aplicatii din diverse domenii (medical, energetic, militar, aerospatial, ambiental etc). Pentru informatii suplimentare despre Electrochem si Greatbatch, vizitati www.electrochemsolutions.com si www.greatbatch.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.