Fiabilitatea Bancii Patagonia este certificata ISO 27001

Argentina, 19 septembrie 2011. In urma auditului efectuat de TÜV Rheinland, Banca Patagonia a devenit prima banca argentiniana care a obtinut certificarea standardului ISO/IEC 27001:2005 pentru sistemul sau de management al securitatii informatiei, care are ca obiectiv principal de a oferi clientilor cele mai inalte standarde ale fiabilitatii si integritatii informatiei, utilizand metodologii de lucru specifice si aplicand cele mai bune practici recomandate international.

Managementul securitatii informatiei ISO 27001 promoveaza imbunatatirea continua a proceselor care alcatuiesc sistemele informatice corporative, aplicatiile de comert electronic si sistemele esentiale, fiind raspunzator de gestionarea securitatii informatiei si de protejarea bunurilor informatice si garantand nu numai continuitatea serviciilor, ci si faptul ca serviciile sunt furnizate intr-o maniera fiabila, sigura si convenabila.

Aceste procese afecteaza intreaga baza de clienti ai bancii, care detine 167 de sucursale raspandite pe teritoriul argentinian. Pentru informatii suplimentare despre securitatea informatiei in cadrul Bancii Patagonia, vizitati www.bancopatagonia.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.