Firetech obtine certificarea ISO 9001

31 octombrie 2012. Firetech, o companie malteza care ofera servicii de protectie impotriva incendiilor si servicii de securitate prin intermediul alarmelor si camerelor CCTV, a primit ieri certificatul de conformitate MSA EN ISO 9001 de la ministrul concurentei loiale, Jason Azzopardi.

Certificatul ISO 9001 este recunoscut pe plan international. In discursul sau, dr. Azzopardi a spus ca numarul angajatilor de la Firetech a ajuns in ultimii doi ani la 50, prin adaugarea a 15 noi membri in echipa si a amintit faptul ca serviciile companiei sunt disponibile si in strainatate, in special in Africa de Nord.

Certificarea ISO 9001, castigata pana in momentul de fata de peste un milion de organizatii din 178 tari, presupune implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management al calitatii produselor si serviciilor oferite de companii si de alte organizatii. In Malta exista in prezent aproximativ 370 companii certificate ISO 9001 pentru managementul calitatii serviciilor.

Serviciile oferite de Firetech includ toate etapele esentiale oricarui proiect, de la proiectarea si planificarea sistemelor de securitate pana la furnizarea, instalarea si punerea lor in functiune.

Compania ofera o gama larga de produse si servicii reprezentand marci internationale al caror nume este sinonim cu calitatea si fiabilitatea. Operatiunile companiei sunt structurate in jurul a trei mari sectoare ale pietei: consumatorii, corporatiile si sectorul maritim, fiecare deservite de o echipa de personal tehnic specializat. Firetech isi desfasoara activitatea si pe tarmul nord-african, unde ofera servicii de calitate la aceleasi standarde, dedicate satisfacerii cerintelor clientilor sai.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.firetech.com.mt.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.