Firma de testare aer obtine ISO 9001 si ISO 14001

Hunstanton, Marea Britanie. 6 august 2012. Desi compania R.P. Air Testing (www.rp-airtesting.co.uk) are o vechime de numai sase luni, ea isi sarbatoreste deja succesul de a obtine trei certificari ale unor prestigioase standarde.

Firma a obtinut urmatoarele certificari acceptate pe scara larga: ISO 9001:2008, standardul international pentru sistemele de management al calitatii, ISO 14001:2004 pentru sistemele de management al mediului si CHAS (Constructors’ Health and Safety Scheme – Schema de Sanatate si Siguranta pentru Constructori).

Compania a fost infiintata la inceputul acestui an pentru a le furniza clientilor testari pe teren care garanteaza ca acestia respecta anumite elemente ale reglementarilor din domeniul constructiilor. Printre acestea se numara inspectarea, testarea si autorizarea sistemelor de ventilatie pentru a asigura o calitate adecvata a aerului pentru ocupantii cladirilor; un alt serviciu oferit de firma este testarea presiunii aerului.

Ros Piggott, directorul general R.P. Air Testing, lucreaza in acest sector din 2006, anul in care au fost introduse cerinte cu privire la testarea fizica a cladirilor construite in anumite scopuri, pentru a reduce la minim impactul emisiilor de CO2.

Piggott a spus despre obtinerea acestor certificate ISO: “Aceste realizari demonstreaza nu numai atentia pe care o acordam calitatii si sigurantei practicilor noastre de afaceri, dar si nivelul serviciilor pe care le oferim clientilor nostri si consideratia deplina pe care o aratam tuturor aspectelor legate de mediul inconjurator.”

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.