Institutul Cambridge Education, distins cu certificarea ISO 9001

4 august 2012. Cambridge Education isi continua parcursul catre excelenta in urma obtinerii certificarii ISO 9001:2008 de la M/S GCAS-RVS, un important organism de certificare mondial. ISO 9001:2008 este un reputat standard international pentru sistemele de management al calitatii, iar Cambridge Education a reusit astfel sa devina una dintre putinele organizatii de invatamant din regiune care detine aceasta certificare.

Certificatul i-a fost inmanat dlui C.J Ajayakumar, directorul executiv Cambridge Education, de dl Sanal Kumar, din partea GCAS, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul central Cambridge din Abu Dhabi. Cu aceasta ocazie, dl Ajay a comentat: “Este cu adevarat o mandrie ca am castigat aceasta certificare ISO pentru toate sediile noastre din Abu Dhabi, Dubai si Sharjah, cu implicarea completa a personalului. Certificarea standardului ISO 9001:2008 demonstreaza angajamentul nostru fata de imbunatatirea continua si fata de excelenta in afaceri.”

Aceasta certificare ISO 9001 vine la scurt timp dupa ce Cambridge Education a castigat o alta remarcabila distinctie in luna mai 2012 – “The Middle East Business Leadership Awards” , prin care sunt recunoscute realizarile din mediul de afaceri din Orientul Mijlociu in diverse domenii de activitate si sunt onorate contributiile la dezvoltarea economica a regiunii Golfului Persic.

Dl Ajay a incheiat prin a le multumi clientilor pentru patronajul lor si membrilor personalului pentru dedicarea si eforturile fara de care aceasta certificare ISO 9001 nu ar fi fost posibila.

Cambridge Education este unul dintre cele mai importante institute din Emiratele Arabe Unite care ofera cursuri de formare in managementul proiectelor, planificarea si programarea proiectelor, IT, securitate IT, software de inginerie structurala si proiectare asistata de calculator. Grupul a fost infiintat in 1987 in EAU, cu sucursale in Dubai, Abu Dhabi si Sharjah, fiind pe punctul de a-si extinde programele de formare si in alte parti ale EAU si ale Orientului Mijlociu.

Clientii Cambridge Education provin din mari corporatii sau mari companii. Toate cursurile oferite sunt concepute in functie de nevoile clientilor, iar laboratoarele sunt dotate cu echipamente profesionale pentru exercitii si experimente practice in functie de curs. Salile de curs sunt dotate integral cu echipamente audiovizuale pentru cele mai bune performante. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cambridgeeducation.net.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.