Laborator de calibrare obtine certificarea ISO 17025

Oxford Instruments America anunta faptul ca laboratorul de calibrare al companiei a obtinut certificarea ISO/IEC 17025:2005 prin intermediul firmei acreditate American Association for Laboratory Accreditation (A2LA).

Noua certificare a laboratorului din localitatea Concords vine dupa ce facilitatile similare din Scotts Valley, California, au obtinut acceasi distinctie in urma cu mai multi ani.

ISO/IEC 17025:2005 este standardul industrial cel mai important cu privire la testarea si calibrarea laboratoarelor, confirmand eficacitatea sitemului de management al calitatii precum si acuratetea si corectitudinea testelor efectuate in laboratorul certificat.

Laboaratoarele Oxford Instruments evalueaza si masoara grosimea straturilor si invelisurilor acoperitoare din diverse substante aplicate oricarui material, feros sau neferos.

Aplicatiile cele mai obisnuite se refera la refinisarea caroseriilor auto, invelisurilor de vopsea sau grunduri speciale, electroplastie si placarea cu cupru a suprafetelor cu circuite imprimate.

In cadrul acestor domenii industriale exista o serie de proceduri de control al calitatii si reglementari care pun accentul pe calibrare si pe certificarea instrumentelor de masura fata de o serie cunoscuta de standarde, precum ISO 17025.

Dna Kelly Marchand, manager suport clienti, a declarat: Intotdeauna am fost dedicati calitatii si corectitudinii testelor si calibrarilor pe care le facem pentru clientii nostri, nu doar pentru pentru etaloanele de grosime ale straturilor acoperitoare. In momentul de fata acreditarea realizata de A2LA confirma acuratetea, eficacitatea si competenta noastra ca lider intre laboaratoarele de calibrare.

Oxford Instruments este angajata pe drumul imbunatatirii continue si in consecinta facilitatile laboratoarelor sunt in continua expansiune in vederea oferirii clientilor mai multor optiuni legate de recertificare, recalibrare si reparatii ale nivelului invelisurilor si substraturilor de acoperamant, pentru orice tip de material. (dupa un comunicat Environmental Expert)

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.