Organizatie medicala specializata in terapia celulara obtine certificarea ISO 9001

Grupul organizational Cellular Biomedicine a anuntat ca a obtinut recent certificarile ISO 9001:2008 (managementul calitatii) si ISO 14644 (acreditarea gradului de puritate a unei incaperi).

Certificarile au fost obtinute in urma auditurilor realizate de companiile SGS (pentru certificarea ISO 9001) si ENV (pentru certificarea ISO 14644).

In cadrul acestor actiuni fiecare proces operational din cadrul companiei a fost analizat si evaluat, in urma auditului organizatia castigand un mai mare grad de eficienta si adaptabilitate la mediul competitional actual.

Standardul ISO 9001:2008 abordeaza cerintele pentru implementarea unui sistem eficient de management al calitatii. Standardul elaborat de Organizatia internationala pentru standardizare (ISO) asigura faptul ca in cadrul companiei se respecta principiul imbunatatirii continue, materializat in demersul perpetuu de a indeplini cerintele si exigentele clientilor si regulamentele aplicabile alaturi de cresterea gradului de satisfactie a consumatorilor.

SGS (Societe Generale de Surveillance), agentia care a acordat certificatul ISO 9001:2008, este o organizatie recunoscuta la nivel mondial in ceea ce priveste calitatea si integritatea analizelor efectuate, fiind specializata in verificarea, inspectarea, testarea si certificarea companiilor.

In plus fata de aceasta reusita, grupul Cellular Biomedicine a pastrat standardul ISO 14644, obtinut pe baza evaluarii efectuate de ENV Services Inc. ENV este o companie specializata in auditarea si certificarea organizatiilor, cu sediul in SUA, fiind certificata in evaluarea gradului de puritate a aerului in conformitate cu NEBB (National Environmental Balancing Bureau).

Evaluarea gradului de puritate al aerului este un proces complex de masurare si inregistrare a gradului de puritate dintr-o anumita incinta. In cadrul masuratorilor se deruleaza operatii precum testarea vitezei si uniformitatii curentilor de aer, teste cu privire la scurgerile accidentale din ansamblele de filtrare HEPA, evaluarea numarului de particule dintr-o incinta, teste de presurizare ambientala etc.

Oriunde este nevoie de precizie si acuratete este vital ca toate echipamentele de control ambiental sa indeplineasca o serie de standarde de proiectare pentru a se putea asigura puritatea, calitatea si siguranta.

In vederea atingerii acestui obiectiv, grupul Cellular Biomedicine desfasuara anual un proces de evaluare si calibrare a facilitatilor si incintelor unde este necesara respectarea unor anumiti parametri de calitate a aerului si de puritate.Procesul de evaluare este realizat de compania ENV.

Presedintele grupului Cellular Biomedicine, Dr William Cao, a declarat : “Suntem extrem de mandri de obtinerea certificarilor ISO 9001:2008 si ISO 14644, care reprezinta repere importante in dezvoltarea companiei noastre. Reusita obtinuta este semnificativa si demonstreaza angajamentul companiei noastre catre excelenta pe care partenerii nostri se pot baza. Avem de gand sa facem in continuare asemenea anunturi importante pe masura ce urmam strategia de crestere pe care ne-am propus-o.” (pharmiweb. com)

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.