Lider in echipamente si servicii de diagnostic imagistic, certificat ISO 9001

MESA isi adauga certificarea ISO 9001 la cea deja existenta, ISO 13485, pentru dispozitivele medicale

Lugano, Elvetia. 27 iunie 2012. Spitalele si centrele de diagnostic imagistic din intreaga lume se concentreaza continuu asupra imbunatatirii proceselor si calitatii pentru a optimiza ingrijirile acordate pacientilor. Ele cauta furnizori calificati in sistemele lantului de aprovizionare care sa isi mentina aceste standarde ale calitatii si sa isi gestioneze cele mai importante echipamente.

Compania Medical Equipment Solutions and Applications (MESA), lider in echipamentele, piesele si serviciile de diagnostic imagistic in peste 13 tari, a fost distinsa de curand cu certificarea ISO 9001:2008 acordata de Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA), un important organism de certificare internationala cu sediul in Marea Britanie. Aceasta certificare recunoaste companiile care dau dovada de o imbunatatire continua a calitatii proceselor, constituind o cerinta obligatorie in Italia pentru furnizorii de servicii spitalicesti din sectorul public si privat.

“Suntem foarte incantati ca am primit certificarea ISO 9001:2008 de la LRQA ca o confirmare independenta a angajamentului asumat de MESA in privinta imbunatatirii continue a proceselor si a asigurarii calitatii,” a declarat Rob Piconi, presedintele executiv al MESA Group Holdings.

“Aceasta recunoastere demonstreaza dedicarea angajatilor nostri din toate tarile fata de furnizarea unor servicii exceptionale in sprijinul unei ingrijiri de cea mai buna calitate acordate pacientilor.”

Noua certificare ISO vine in completarea certificarii ISO 13485:2003 pentru dispozitivele medicale, pe care MESA (www.mesa-medical.com) a primit-o in aprilie 2011 tot de la LRQA, o certificare specifica organizatiilor din industria asistentei medicale si obtinuta in mod obisnuit de producatorii de echipamente originale. Certificarea ISO 13485:2003 adera la cele mai inalte si mai stricte standarde ale calitatii si este ceruta in prezent in numeroase tari europene pentru executarea de intretinere tehnica a echipamentelor de diagnostic imagistic de ultima ora.

“Dublele certificari ale calitatii sunt destul de rare in industria dispozitivelor medicale pentru companiile independente, care nu sunt producatoare de echipamente originale. MESA este singura companie independenta care ofera servicii in Europa care detine ambele certificari ISO. MESA depaseste directivele calitatii pe piata europeana pentru ca doreste sa le garanteze clientilor sai cele mai fiabile si mai previzibile metode de ingrijire a pacientilor,” a declarat Wayne Foster, consultant independent in asigurarea calitatii si in implementarea ISO.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.