Prima curatatorie din Orientul Mijlociu certificata ISO 9001

Doha, Qatar. 18 septembrie 2012. Modern Central Laundry a anuntat ca a primit de curand prestigioasa certificare ISO 9001:2008 pentru unitatea sa ultramoderna din zona industriala a orasului Doha. Modern Central Laundry a fost inaugurata in urma cu 12 luni si in tot acest timp a depus eforturi in vederea obtinerii certificarii standardului international al calitatii.

Modern Central Laundry este administrata de Paragon, care este unul dintre cei mai mari furnizori britanici de servicii de curatatorie si care dezvolta, prin intermediul marcii sale Dream Laundry, o solutie in Orientul Mijlociu dedicata marcilor mondiale.

David Stevens, directorul general Paragon, a declarat: “Detinem certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii in toate unitatile noastre britanice si era normal sa detinem certificarea ISO si pentru Modern Central Laundry. Sunt incantat de eforturile pe care le-a depus echipa noastra pentru a obtine aceasta recunoastere intr-un timp atat de scurt. Aceasta este prima din numeroasele initiative pe care le vom introduce pe piata curatatoriilor din Qatar pentru a raspunde cererii crescande a pietei.”

Kevin Hamilton, directorul general Modern Central Laundry, a spus, la randul sau: “Auditul sistemelor si procedurilor noastre a fost unul foarte meticulos si trebuie sa recunosc meritele echipei mele, datorita careia am reusit sa incheiem auditul fara neconformitati majore”.

Hamilton a adaugat: “Deoarece suntem prima curatatorie din Orientul Mijlociu care obtine o asemenea acreditare ISO, clientii nostri au mai multa incredere ca ne desfasuram activitatea la cele mai inalte standarde ale calitatii, ceea ce este un aspect important pentru industria HoReCa din Qatar, care se bazeaza pe excelenta serviciilor in toate domeniile.”

Pentru mai multe informatii, vizitati www.dreamlaundryqa.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.