Producator de compresoare obtine certificare ISO 16949

Magnuson Products, LLC castiga certificarea ISO/TS 16949 pentru fabricarea de piese auto

Ventura, California. 26 martie 2012. Compania Magnuson Products, LLC a fost recent distinsa cu prestigioasa certificare internationala ISO/TS 16949 pentru unitatea sa de productie din Ventura, California. Primirea acestei distinctii confirma angajamentul companiei fata de continuarea eforturilor de imbunatatire a calitatii si fata de furnizarea unor sisteme de supraalimentare de cea mai inalta calitate clientilor sai.

ISO/TS 16949 este un standard international dezvoltat de IATF (International Automotive Task Force) in colaborare cu un comitet tehnic ISO, standard care specifica cerintele necesare unui sistem de management al calitatii si care este acceptat de intregul lant de aprovizionare auto mondial. ISO/TS 16949 incorporeaza standardele sistemelor calitatii auto din SUA, Germania, Franta, Italia si Japonia in cadrul industriei auto mondiale si este aplicat in prezent in peste 81 de tari din intreaga lume.

Concret, standardul ISO 16949 se aplica proiectarii, dezvoltarii, fabricarii si imbunatatirii continue a produselor asociate sectorului auto si are ca obiectiv global dezvoltarea unui sistem de management al calitatii care sa ajute la imbunatatirea continua, axandu-se, in acelasi timp, si pe prevenirea defectelor, reducerea abaterilor si a pierderilor din lantul de aprovizionare. Aceasta certificare ISO 16949 include si cerintele care trebuie respectate in ceea ce priveste competenta angajatilor, programele de sensibilizare si de formare profesionala, ca si cerinte referitoare la masurare, analiza si imbunatatire.

“Dintotdeauna am fabricat sisteme de supraalimentare de o calitate consecvent inalta, iar aceasta certificare ISO/TS 16949 ne confirma practicile de productie si calitatea, dandu-le asigurari clientilor nostri ca le oferim cele mai bune sisteme de supraalimentare cu compresor din lume. E inutil sa spun ca suntem foarte mandri de aceasta realizare,“ a comentat Kim Pendergast, presedintele consiliului de administratie al Magnuson Products, LLC.

Magnuson Products, LLC este un producator din California specializat in producerea de compresoare de supraalimentare cu radacini hibride, care utilizeaza grupurile rotoare de supraalimentare de a cincea si a sasea generatie EATON®. In calitate de producator de piese destinate atat producatorilor originali de echipamente, cat si pietei de componente auto, Magnuson se dedica furnizarii de compresoare de cea mai inalta calitate, longevive si fiabile, promovand inovatiile in domeniul tehnologiei si proiectarii. Pentru mai multe informatii, vizitati www.magnacharger.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.