Producator de consumabile pentru laboratoare recertificat ISO 9001

Labcon primeste recertificarea ISO 9001 pentru calitate

Producatorul de consumabile pentru laboratoare a fost recomandat pentru recertificarea conform standardului international al calitatii

Petaluma, California. 6 aprilie 2012. Labcon North America, cel mai mare producator de produse consumabile si de unica folosinta prietenoase cu mediul marca Earth Friendly, destinate uzului in laborator, a anuntat astazi ca a fost recomandat pentru recertificare conform standardului de management al calitatii ISO 9001:2008.

“Suntem incantati ca am fost recomandati pentru recertificarea ISO 9001. Labcon acorda o mare valoare calitatii si muncim in fiecare zi pentru a ne imbunatati performanta,” a declarat Jim Happ, presedintele Labcon North America.

UL-DQS a efectuat acest ultim audit de recertificare, care are loc din trei in trei ani. Labcon si UL-DQS colaboreaza din 1997 in privinta procesului de audit independent al calitatii.

Sistemul de management al calitatii implementat de Labcon include proiectarea si fabricarea de produse de calitate utilizate in laboratoarele de cercetare.

Ca si restul proceselor din cadrul companiei, managementul calitatii este un proces neintrerupt. Compania Labcon este auditata conform cerintelor ISO 9001 din sase in sase luni. In momentul de fata, ea detine certificari pentru sediile sale din SUA, Japonia si Europa.

Labcon North America este cel mai important producator din lume de consumabile de laborator cu emisii reduse de dioxid de carbon si a fost primul care a comercializat materiale plastice pentru laboratoare care pot fi transformate in compost. Labcon se axeaza pe solutii sustenabile pentru laboratoare inca din 1994, odata cu lansarea primelor produse cu emisii reduse de dioxid de carbon. Labcon North America are sediul in zona San Francisco Bay. Pentru mai multe informatii, vizitati www.labcon.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.