Producator de pompe de caldura se certifica ISO 9001

WaterFurnace primeste certificarea ISO 9001:2008 pentru calitate

Fort Wayne, Indiana. 29 mai 2012. WaterFurnace International, Inc., un important producator de pompe de caldura geotermale si cu sursa subterana, a anuntat ca operatiunile de proiectare, de productie si de distributie ale companiei au fost certificate conform standardului international al sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008.

ISO 9001:2008 este un punct de reper global pentru managementul calitatii, un standard dezvoltat si publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO).

“Obtinerea certificarii ISO este o realizare semnificativa, deoarece toate procesele de afaceri ale companiei sunt auditate independent pentru a verifica daca ele corespund unor standarde ridicate,” a explicat Carl Huber, vicepresedinte de calitate corporativa in cadrul WaterFurnace. “Aceasta reusita demonstreaza ca WaterFurnace este o companie serioasa in privinta aplicarii unui sistem al calitatii prin intermediul unui proces riguros de testare.”

Timp de 11 luni, echipele de audit intern au examinat cu atentie si au documentat procesele WaterFurnace. Intregul sistem de management al calitatii a fost ulterior auditat si certificat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008 de catre Smithers Quality Assessments Inc., un cunoscut organism de certificare deplin acreditat de Organismul de Acreditare National American (ANAB) si membru al Asociatiei Independente a Registrelor Acreditate.

Standardele ISO le asigura produselor si serviciilor unele caracteristici de dorit, cum ar fi calitatea, caracterul ecologic, siguranta, fiabilitatea, eficienta si intersanjabilitatea. In numeroase cazuri, ele transforma procese ca dezvoltarea, fabricarea si furnizarea de produse si de servicii in procese mai eficiente, mai sigure si mai curate.

Certificarea ISO 9001:2008 le ofera fabricantilor mai multa concentrare si mai multa disciplina si ofera credibilitate si incredere in produsele si in serviciile fabricantului certificat. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile puse la dispozitie de WaterFurnace, vizitati www.waterfurnace.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.