Servicii de terapii cu lumina obtin certificarea ISO 13485

Apira Science obtine certificarea sistemului de management al calitatii ISO 13485:2003

Compania si-a dezvoltat si implementat un sistem de management al calitatii pentru dispozitivele medicale

Irvine, California. 27 iunie 2012. Apira Science, Inc., unul dintre cele mai respectate nume in terapiile cu lumina, a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 13485:2003 pentru sistemul sau de management al calitatii responsabil pentru fabricarea si distributia produselor terapeutice pe baza de lumina.

Apira Science, Inc. a primit ISO 13485:2003, o certificare care confirma respectarea cerintelor pe care trebuie sa si le incorporeze in sistemul de management al calitatii producatorii de dispozitive medicale. Aceasta certificare demonstreaza abilitatea companiei de a indeplini cerintele de reglementare si pe cele ale clientilor, incluzand managementul riscului si abilitatea de a mentine eficiente acele procese specifice proiectarii, fabricarii si distributiei sigure a dispozitivelor medicale.

“Aceasta certificare este o confirmare independenta a dedicarii noastre de a furniza produse si servicii de inalta calitate, care indeplinesc nevoile clientilor nostri,” a spus Nicholas Brox, director executiv la Apira Science. “Obtinerea certificarii ISO 13485:2003 ne permite sa ne masuram eficient afacerea in crestere pentru a ne adresa nevoilor clientilor nostri si pentru a ne pastra pozitia de lideri in domeniul produselor terapeutice bazate pe lumina.”

Recunoscuta pe plan mondial pentru produsele sale inovatoare, bazate pe lumina, de intinerire capilara, Apira Science, Inc. isi fabrica si isi distribuie produsele in prezent in intreaga lume.

Auditul de certificare al companiei Apira Science a fost realizat de BSI Group, unul dintre cele mai mari si mai influente organisme de certificare a sistemelor de management din lume.

De peste un deceniu, Apira Science, Inc. este unul dintre liderii consacrati ai terapiei cu laser cu nivel scazut. Ultimul produs lansat de companie, iGrow, este rezultatul experientei, inovatiei stiintifice si cunostintelor despre intinerirea parului si a aplicarii acestei terapii. Acest dispozitiv brevetat de ingrijire personala este usor de folosit, nu necesita o miscare manuala si ofera o acoperire completa a scalpului. Dispozitivul iGrow incorporeaza designul dual Apira Science, cu laser si LED. Pentru mai multe informatii, vizitati www.igrowlaser.com si www.igrowlaser.eu.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.