Smith & Associates castiga acreditarea ISO/IEC 17025

Noua acreditare ISO 17025 confirma calitatea proceselor din laboratoarele ultramoderne Smith

Houston, Texas. 8 octombrie 2012. Smith & Associates, una dintre cele mai mari companii de distributie mondiala de piese electronice, a anuntat astazi ca sediul sau central a fost acreditat conform standardului international al calitatii ISO/IEC 17025. Acest standard defineste cerintele generale si de specialitate privind competenta de a realiza incercari si etalonari; standardul este utilizat de laboratoare in dezvoltarea sistemelor lor de management al calitatii, operatiunilor tehnice si administrative.

“Aceasta acreditare reflecta, atat pentru clientii nostri, cat si pentru utilizatorii finali, faptul ca ne concentram continuu asupra calitatii si furnizarii exclusive a celor mai bune produse,” a spus Chris Dang, director de control al calitatii la Smith. “ISO 17025 atesta faptul ca in laboratoarele noastre aplicam procesele care garanteaza corectitudinea si fiabilitatea testelor efectuate si ca inspectorii nostri sunt calificati si competenti in a utiliza toate facilitatile noastre.”

Resursele Smith ofera un fundament solid pentru programul SmithSecure, cu ajutorul caruia compania se asigura ca toti clientii sai primesc produse si servicii de cea mai buna calitate; acest program este utilizat si pentru a combate contrafacerile, a identifica piesele care nu corespund standardelor si imitatiile si pentru a le inlatura din lantul de aprovizionare.

“Esenta programului nostru global de calitate consta in laboratoarele si procedurile noastre, care sunt cele mai bune din domeniu,” a declarat Kirk Wehby, vicepresedintele Smith.

“Aceasta acreditare recunoaste gestionarea si organizarea operatiunilor noastre tehnice si competenta noastra de a oferi teste de calitate. Precizia si fiabilitatea testelor noastre de laborator le ofera clientilor nostri o calitate constanta. Aceasta implementare ISO 17025 atesta angajamentul fata de calitate si de imbunatatirea continua.”

Infiintata in Houston in 1984, compania privata Smith & Associates este lider de piata pe segmentul de distributie de semiconductori si piese electronice pentru producatorii de produse electronice de inalta tehnologie. Smith & Associates are peste 350 angajati in intreaga lume si inregistreaza venituri anuale de peste 500 milioane $. Centrele sale regionale din Houston, Hong Kong si Amsterdam sunt certificate ISO. Compania are reprezentante comerciale in Silicon Valley, Barcelona, Guadalajara, New York, Shanghai, Shenzhen, Seul, Singapore, Taipei, Denver si Penang. Pentru mai multe informatii, vizitati www.smithweb.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.