Pakistan Steel primeste certificarea ISO 14001 pentru protectia mediului

Corporatia a obtinut de curand si OHSAS 18001 si ISO 9001

3 octombrie 2012. Pakistan Steel Mills (PSM) a primit certificarea ISO 14001:2004 pentru implementarea ISO 14001 a standardului international pentru sistemul de management al mediului. Certificatul de conformitate ISO 14001 a fost emis de Royal Cert International Registrar din Pakistan in urma realizarii unui audit cuprinzator al fabricilor si birourilor PSM, audit care a durat trei zile.

Standardul international ISO 14001: 2004 le permite organizatiilor sa isi implementeze sistemele si procesele necesare imbunatatirii performantei organizatiei, incluzand eficienta energetica, consumul de apa si electritate, masurile de siguranta impotriva incendiilor, controlarea emisiilor otravitoare de gaze, reciclarea elementelor uzate, curatenia generala si controlul poluarii.

Implementarea ISO 14001 se adreseaza corporatiilor responsabile din punct de vedere ecologic si duce la reducerea costurilor de gestionare a deseurilor, la economii financiare datorate reducerii consumului de energie si de materiale, la scaderea costurilor de distributie si la imbunatatirea imaginii corporatiei in fata organismelor de reglementare, a clientilor si a publicului cu ajutorul unor practici sistematice de management.

In plus, PSM a mai primit si certificarile OHSAS 18001:2007 (pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale) si ISO 9001:2008 (pentru sistemul de management al calitatii). Aceste certificate sunt valabile pentru o perioada de trei ani si au fost emise de organismul de certificare SGS International.

Pakistan Steel Mills este o mare corporatie de stat, competitiva pe plan mondial, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari, care fabrica produse laminate din otel si produse din metale grele. Pentru mai multe informatii, vizitati. www.paksteel.com.pk.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.