Swilly Group obtine certificarea internationala a calitatii

27 octombrie 2011. Swilly Group din comitatul Donegal a primit de curand acreditarea ISO 9001 ca recunoastere a sistemului sau de management.

Swilly Group este o organizatie acreditata FETAC (Further Education and Training Awards Council) si ofera cursuri de formare de mai multi ani, pasul logic urmator fiind urmarirea obtinerii acestui insemn al excelentei recunoscut international.

Karl Sweeney din partea Swilly Group a lucrat in stransa colaborare cu Brian Murray de la B Murray Consultancy Services pentru atingerea acestui obiectiv. Sweeney a comentat ca aceasta este o minunata confirmare nu numai a companiei in sine, ci si a echipei din spatele ei, care s-a ridicat la inaltimea provocarii de a-si adapta practicile de lucru pentru a primi o asemenea prestigioasa acreditare ISO 9001.

Swilly Group se numara de acum inainte printre companiile elitiste care detin aceasta distinctie.

Intr-adevar, este ceva remarcabil ca o organizatie din domeniul formarii si consultantei sa obtina certificarea ISO 9001. Karl Sweeney si-a exprimat dorinta de a lucra din nou cu Brian Murray pentru a obtine certificarea ISO 14001 la inceputul lui 2012, ca recunoastere a politicilor si practicilor de mediu pe care grupul le aplica deja.

In calitate de lider de piata in domeniul instruirii din Irlanda si bucurandu-se de o recenta extindere in Dublin si, mai recent, pe piata engleza – prin deschiderea unei filiale in Belfast – Swilly Group se mentine in mod hotarat in varful ierarhiei, oferind asigurari clientilor existenti si dovezi noilor clienti ca au de-a face cu o companie de calitate. Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Swilly Group, accesati www.swillygroup.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.