Weiss Röhlig Taiwan primeste certificarea ISO 9001

Taiwan, 3 mai 2012. Ca parte a programului de imbunatatire continua a calitatii implementat de Weiss Röhlig, importantul furnizor de servicii logistice mondiale a fost distins cu certificarea ISO 9001:2008 pentru operatiunile sale din Taiwan.

Auditorul, Bureau Veritas, a certificat procesele din cadrul operatiunilor din Taiwan ale Weiss Röhlig, dintre care mentionam transportul international de marfa, importul si exportul maritim si aerian incluzand si incarcatura solicitata, rezervarea, stocarea, tranzitul, incarcarea si descarcarea containerelor, negocierea platii pentru transport, vamuirea, serviciile de asigurare, transportul terestru pe distante scurte si serviciile de consultanta in transporturi.

”Ne dedicam furnizarii aceluiasi nivel de servicii excelente clientilor nostri prin sucursalele noastre din intreaga lume, iar certificarea ISO 9001 este o confirmare ca am reusit sa atingem acest punct de referinta“, a spus Holger Stoelker, directorul general Weiss Röhlig Taiwan.

Weiss Röhlig are o retea globala cu peste 6000 de angajati si detine 153 de sucursale in 43 de tari. In Asia, parteneriatul comercial dintre Gebrüder Weiss si Röhlig Logistics este prezent intr-un total de 37 de locatii din sapte tari.

Cu peste 4650 de angajati si cu un profit anual de peste un miliard de euro in 2011, Gebrüder Weiss se plaseaza printre cele mai mari companii de transport si logistica din Europa. Pe langa activitatea sa de transport pe uscat si de transport de marfuri pe cale aeriana si maritima, compania mai ofera si un numar de solutii extrem de specializate in domeniul sau prin sucursalele reunite sub titulatura Gebrüder Weiss Holding AG, cu sediul in Lauterach (Vorarlberg, Austria).

Implementandu-si o serie de initiative ecologice, economice si sociale, compania, care este in continuare o afacere de familie, cu o istorie de peste 500 de ani, este considerata un deschizator de drumuri in ceea ce priveste afacerile sustenabile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.weiss-rohlig.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.